om livet, universum och allting

Samtalsterapi med Emma


skrivet den 27 aug av Erika, klockan:08:10
Samtalsterapi med en väninna är den bästa terapin, näst efter shopping förstås. Med en bra väninna kan man prata om allt och det är betydligt billigare än att anlita en psykolog. Nu är det inte så att jag inte respekterar psykologernas insatser, men för mig som inte ser mig själv som psykiskt sjuk (ringer det varningsklockor nu?) så funkar en reko väninna alldeles utmärkt.

Dagens terapisession innehöll både det ena, det andra och en hel del strunt. Terapin utövades under en rask promenad runt sjön, så jag behövde inte ens ligga på en soffa, det gick alldeles utmärkt att motionera samtidigt. Både kropp och själ i ett, så att säga. Samtalsterapi med Emma är helt enkelt bra skit och rekommenderas för alla som känner en bra Emma. Min Emma är upptagen, så håll er borta.

Kom efter promenaden (eller samtalsterapin) att det kan vara dags för lite förnyelse i mitt liv. Kanske byta frukostflingor och börja läsa något annat än deckare. Nej, skämt åsido så kanske lite större förändringar än så behövas, men lite får man väl hålla för sig själv även om man är en sådan där "bloggare".

Som en liten parentes så såg vi under promenadterapin en igelkott. Det var inte igår. En sådan skulle jag gärna vilja ha hemma, de finns helt klart på min topplista över coola djur, tillsammans med sengångaren. En gräsand vore coolt att ha som husdjur också, men där har min man satt ner foten å det bestämdaste. Han säger att de bits. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt