om livet, universum och allting

Personalutbildning hos Montico


skrivet den 26 aug av Erika, klockan:15:11
I går natt bloggade jag ju lite om Nickes kommande utbildning hos Montico. Eftersom jag är nyfiken så Googlade jag (förr i tiden Altavistade jag) runt lite på deras sida och såg att de också finns personalutbildning hos Montico. Intressant, tänkte jag, och läste vidare. Jag sitter på en del folk som för närvarande inte riktigt får göra det som de borde vilja göra. Jag tänkte att det kanske är dags att de får lära sig något. Monticos ledarskapsutbildning vore nog inte helt fel i det här fallet. Det verkar ju inte helt fel i alla fall. Med ett bra ledarskap ska ju tydligen frisknärvaron öka, jobbet bli effektivare samt bli mer attraktivt. Det kan vi verkligen behöva!

Del ett av kursen går i Växjö, vilket ju nästan är på hemmaplan och den är uppdelad på fem tillfällen som alla behandlar olika delar av ledarskap och coachning. Det finns sedan en fortsättning som går i Eksjö - inte likma mycket hemmaplan, men nästan. Utbildningen börjar i slutet av september, så jag hoppas att vi inte är för sent ute med anmälningarna. Det blir i och för sig bara två vi vill skicka, men man vet ju aldrig. Kanske är det fullt, men det brukar ju gå att ordna ändå med lite flexibilitet.

Hoppas nu bara personalen tycker det ska bli roligt. Det är ju en chans att komma bort från den normala lunken, så det borde ju uppskattas kan man tycka. Men det är alltid svårt att förutse hur folk ska reagera. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt