om livet, universum och allting

Mer tankar om att läsa kurser


skrivet den 04 aug av Erika, klockan:13:44

Jag har länge funderat på att läsa någon kurs vid sidan av jobbet. Ska det vara värt att läsa något extra känner jag att det måste vara något som hjälper mig i jobbet. Någon sorts ledarskaps- eller projektledarutbildning tror jag hade passat bäst. Jag har kollat runt lite och det är inte direkt ont om högskolor som erbjuder kurser i dessa och liknande områden. Det blev nästan för mycket att välja på istället. Framför allt då man kan läsa på distans på de flesta kurserna. Jag funderar ändå på att sikta in mig på Växjö för att garantera att jag inte missar någon introduktion, seminarium på plats eller liknande.

Det lutar också åt att det blir en ren projektledarkurs som det känns just nu. Jag tror projektledarkurser alltid är nyttiga. Både för att hjälpa till när man själv är projektledare och för att få bättre förståelse när man är medarbetare i ett projekt.

Men vi får se vad som händer, jag har varit i dessa tankar tidigare också utan att det hänt något. Jag får försöka vara bättre på att uppdatera bloggen och återkomma i ämnet helt enkelt. 


Just nu värderat 2.5 av 16 människor

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt